• Secondi di carne/Preparate din carne/Meat

    • Entrecote con insalata verde (300-400 gr)

      antricot de vită cu salată verde
      beef chuck with green salad

    • Tacchino IL Peccato al Forno (250 gr)

      curcan la cuptor cu usturoi, măsline verzi și ardei
      oven turkey with garlic, green olives and pepper

    • Costolette di Vitello da Latte alla Griglia (350 gr)

      coaste de vițel de lapte la grătar
      grilled baby veal ribs

    • Vitello da Latte al Forno (300 gr)

      vițel de lapte la cuptor
      oven baby veal

    • Costolette di Agnello con patate (400 gr)

      cotlete de berbecuț cu cartofi
      mutton chops with potatoes

    • Filetto con insalata verde (250 gr)

      mușchi de vită
      beef steak with green salad

    • Tagliata ai Funghi Porcini (260 gr)

      Mușchi de vacă felii cu hribi
      slices of beef fillet with mushrooms

    • Filetto al Gorgonzola (270 gr)

      mușchi de vită cu gorgonzola
      beef steak with gorgonzola cheese

    • Costine di maiale al forno con patate (600 gr)

      coaste de porc la cuptor cu cartofi
      roast pork ribs with potatoes

    • Bistecca Taglio Fiorentina (460-500 gr)

      carne de vită maturată
      T Bonne Steak