-
-
Secondi di carne/Preparate din carne/Meat
-
Entrecote con insalata verde (300-400 gr)
antricot de vită cu salată verde
beef chuck with green salad -
Tacchino IL Peccato al Forno (250 gr)
curcan la cuptor cu usturoi, măsline verzi și ardei
oven turkey with garlic, green olives and pepper -
Costolette di Vitello da Latte alla Griglia (350 gr)
coaste de vițel de lapte la grătar
grilled baby veal ribs -
Vitello da Latte al Forno (300 gr)
vițel de lapte la cuptor
oven baby veal -
Costolette di Agnello con patate (400 gr)
cotlete de berbecuț cu cartofi
mutton chops with potatoes -
Filetto con insalata verde (250 gr)
mușchi de vită
beef steak with green salad -
Tagliata ai Funghi Porcini (260 gr)
Mușchi de vacă felii cu hribi
slices of beef fillet with mushrooms -
Filetto al Gorgonzola (270 gr)
mușchi de vită cu gorgonzola
beef steak with gorgonzola cheese -
Costine di maiale al forno con patate (600 gr)
coaste de porc la cuptor cu cartofi
roast pork ribs with potatoes -
Bistecca Taglio Fiorentina (460-500 gr)
carne de vită maturată
T Bonne Steak
-